DM&E Entreprenøruddannelse

Indlæser Begivenheder
27. maj 2024

Lær alt om rør og entreprenørarbejde.

Ny treårig entreprenøruddannelse, der giver dig alle de kompetencer, du skal bruge for at løse branchens udfordringer nu og fremover. Målet med uddannelsen er at gøre dig klar til arbejde hos de små og mellemstore entreprenørvirksomheder, der kalder på kvalificeret arbejdskraft. Uddannelsen er lavet i samarbejde mellem DM&E og Mercantec, og den dækker både rørlægning, kloakering og maskinføring.

3-årigt forløb
• På Mercantecs uddannelsescenter i Ulfborg, nær Holstebro
• Der vil være mulighed for at bo på skolen under forløbet

Rørlæggeruddannelsen indgår i forløbet
Rørlæggeruddannelsen indgår i uddannelsens forløb, og det er et vigtigt element, da det betyder, at du får de nødvendige kompetencer indenfor rørlægning, kloakering, afløbsplaner og afløbssystemer. Og det er altafgørende, da denne del af uddannelsen er lovpligtig, hvis du skal udføre selvstændigt kloak-arbejde for en autoriseret kloakmestervirksomhed.

Betjening af entreprenørmaskiner
Maskinførere skal kunne håndtere entreprenørmaskiner, der bliver dyrere og mere avancerede. Og det kræver kompetencer at udføre komplekse graveopgaver med den nyeste teknologi, samtidig med at man sparer brændstof og passer på maskinerne. Det er også vigtigt at have faglig viden om, hvordan man undgår graveskader, der kan ødelægge kabler og ledninger.

→ Læs mere om tilmelding og adgangsbetingelser på siden her

→ Læs mere om uddannelsen på: dmoge.dk/entreprenoer-uddannelse

 

Dine fordele

Få et hurtigt overblik over de fordele, du har glæde af som medlem af DM&E.

→ Læs mere

Lad os hjælpe dig videre

Vores konsulenter har erfaring og viden, som gør, at du får bedst mulig rådgivning.

T: +45 7585 8355
M: post@dmoge.dk