Kunst og kreativitet for DM&E-pigerne i Silkeborg

Indlæser Begivenheder
27. oktober 2023 - 28. oktober 2023

DM&E Pigegruppe.

Nu er chancen her igen for at få et fantastisk døgn med de andre piger i DM&E’s medlemsvirksomheder. Turen går til Silkeborg fredag 27. oktober kl. 10.00 og lørdag 28. oktober til kl. 13.00.

Er du pige og kone, kæreste, datter eller medarbejder i en af DM&E’s medlemsvirksomheder, håber vi, at du vil melde dig til denne tur. Her er der virkelig mulighed for at snakke med branchens øvrige piger og blive godt forkælet langt væk fra den mandeverden, som de fleste færdes i til hverdag.

Vi skal bo på Gl. Skovridergaard midt i den fantastiske natur i Søhøjlandet. Her bliver der blandt andet mulighed for at udfordre sig selv med smykkefremstilling, og vi kommer ind i Asger Jorns verden med alle hans farverige kunstværker. Vi vil også besøge Papirfabrikken, der blev opført i 1844, som er hele grundlaget for etableringen af Silkeborg.

Derudover skal vi fremstille vores hel egne smykker med kyndig vejledning fra Sølv & Sten i Silkeborg. Du kan designe smykkerne præcis som du vil – og mulighederne er uendelige. Så find din indre designer frem.

→ Se det opdaterede program her

 

OBS: der er få pladser tilbage – ring derfor på 75858355

Detaljer

Start:
27 oktober, 2023: 10:00
Slut:
28 oktober, 2023: 13:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , , ,

Sted

Silkeborg

Dine fordele

Få et hurtigt overblik over de fordele, du har glæde af som medlem af DM&E.

→ Læs mere

Lad os hjælpe dig videre

Vores konsulenter har erfaring og viden, som gør, at du får bedst mulig rådgivning.

T: +45 7585 8355
M: post@dmoge.dk