Strategi og ledelse

Hjem » Medlemsservice » Drift » Strategi og ledelse

Få sparing på strategi og ledelse

DM&E er din professionelle sparringspartner til store og små beslutninger. Når virksomheden vokser eller forholdene i omgivelserne ændrer sig, er det vigtigt at bevare overblikket og være på forkant med udviklingen. 

Hvordan kan strategi og ledelse hjælpe dig:

Vi tilbyder rådgivning, der kan sikre, at din virksomhed ikke kører af sporet. Vi deltager i såvel udarbejdelse af den langsigtede strategi som den løbende forretningsudvikling og optimering. Vores branchekendskab, erfaring og netværk sikrer dig en professionel tovholder og sparringspartner i din virksomhed.

Vores rådgiveres branchekendskab og erfaring i kombination med vores netværk er medvirkende til, at du får en professionel tovholder og sparringspartner inden for følgende områder:

Strategi

Vi tilbyder rådgivning i forbindelse med udvikling af din strategi og følger op på handlinger og beslutninger, der er beskrevet i strategien.

 

Forretningsudvikling

Forretningsudvikling handler om effektivisering og ressourceoptimering, så din virksomhed også har sin berettigelse i morgen. Med baggrund i vores branchekendskab rådgiver vi dig i, hvad der giver værdi i din virksomhed.

Sparring til bestyrelser og Advisory Board

Vi rådgiver i forbindelse med sammensætning af bestyrelse eller advisory board, og vi deltager også gerne på møder med personlig sparring til ejer og bestyrelse.

Ejerskifte

Ved ejerskifte hjælper vi som tovholder for processen. Vi hjælper med indledende samtaler og koordinerer samarbejdet med revisor og advokat for at sikre, at der arbejdes mod den rigtige løsning.

Lederuddannelsen – DM&E Virksomhedsleder

Vi tilbyder lederuddannelse, hvor du opnår en bedre forståelse af ledelsesopgaven og får et bedre kendskab til dine lederevner, så du kan arbejde på både dine stærke og svage sider.

→ Læs mere her

Hold øje med vores hjemmeside her, hvor vi lægger aktuelle kurser ind

Aktuelle fag

Forløbene starter med et todages internatophold på Comwell Kellers Park. Øvrige undervisningsdage finder sted hos DM&E på Porschevej 3 i Vejle. Alle fag kører fra november til og med februar med mulighed for afsluttende eksamen i marts måned.

Se de aktuelle lederuddannelser i vores kursus-kalender her

ESG+

Der tales meget om ESG og bæredygtighed i denne tid. Hos DM&E har vi skabt et nyt værktøj, der gør det nemt og effektivt for dig at kortlægge din virksomheds ESG-rejse.

→ Gå til værktøjet her

ERFA-klubber

Professionelle erfa-klubber sætter fokus på fagligt indhold som fx strategi, økonomi og ledelse. Vi tilbyder nye og bestående erfa-klubber bistand med afholdelse af møder som fx tovholder, ordstyrer eller inspirator.

Læs mere om ERFA klubberne her.

DiSC-profiler

Personværktøjet Everything DiSC bidrager til at gøre ledere og medarbejdere mere effektive. DiSC er verdens mest anvendte og anerkendte værktøj og bruges til målrettet arbejde med rekruttering, udvikling, salg, forhandling, samarbejde, teamudvikling og kommunikation.

Dine fordele

Få et hurtigt overblik over de fordele, du har glæde af som medlem af DM&E.

Lad os hjælpe dig videre

Jens T. Guld

Virksomhedsrådgiver

T: +45 7641 3661 E: jtg@dmoge.dk